Sonunda açiklama geldi




Misimovic ve Insua  gece istanbulla gelmesine ragmen bu saate kadar resmi açiklama yapilmayinca acaba yinemi transfer yatdi dedikodulari ba$lami$di ama nihayet anla$manin saglandigi resmi siteden açikladin .

Misimovic ve Insua Galatasaraya hayirli olsun .
Devamı »

Misimovic istanbulda





Galatasaray Zvjezdan Misimovic'i dün gece 02.15'te İstanbul'a getirerek bombayi patlatti tüm galatasaraylilarin ve Barossun gözü aydin olsun .
Devamı »

Avrupa Şampiyonlar Ligi gruplar



(A) Grubu
Inter
Werder Bremen
Tottenham
Twente

(B) Grubu
Olympique Lyon
Benfica
Schalke 04
Hapoel Tel Aviv

(C) Grubu
Manchester United
Valencia
Rangers
Bursaspor

(D) Grubu
FC Barcelona
Panathinaikos
Kobenhaven
Rubin Kazan

(E) Grubu
Bayern Munih
AS Roma
Basel 1893
Cluj

(F) Grubu
Chelsea
Olympique Marseille
Spartak Moskova
Zilina

(G) Grubu
Milan
Real Madrid
Ajax
Auxerre

(H) Grubu
Arsenal
Shakhtar Donetsk
Braga
Partizan

Gruplarda maç takvimi şöyle:

1. hafta : 14-15 Eylül
2. hafta : 28-29 Eylül
3. hafta : 19-20 Ekim
4. hafta : 02-03 Kasım
5. hafta : 23-24 Kasım
6. hafta : 07-08 Aralık

Devamı »

Fotomaç bu :)



Fotomaç gazetesini bakmaya bayilirim yalanlar kisa ve öz ayni gün bir futbolcuyu 3-4 takima imza atiriyorlar .bir futbolcuyu o kadar çok takima satiyorlar ki sonunda kafalari bu haber gibi kari$mis. fotografin ve haberde yer alan futbolcu Çağdaş atan ama galatasarayda oyle bir futbolcu yokdur. muhtemelen çaglarla karisdirmsilar ama güzel haber olmu$ bellimi olur Gökhan zan  servet  ve çaglardan sonra bir kazma oyuncuyu daha galatasaray formasi altinda izleriz 



Devamı »

Mavilerin Yeni Kadrosu





 Laurent Blanc'nin  fransa kadrosunda 27 yasindan buyuk sadece 3 oyuncu yer aliyor Nicolas Douchez (30 ans), Philippe Mexès (28 ans)  Rod Fanni (28)


GARDIENS : Stéphane Ruffier (Monaco), Nicolas Douchez (Rennes).
DÉFENSEURS : Rod Fanni (Rennes), Adil Rami (Lille), Philippe Mexès (AS Rome/ITA), Mamadou Sakho (Paris-SG), Benoît Trémoulinas (Bordeaux), Aly Cissokho (Lyon), Mathieu Debuchy (Lille).
MILIEUX :
 Lassana Diarra (Real Madrid/ESP), Moussa Sissoko (Toulouse), Yann M'Vila (Rennes), Samir Nasri (Arsenal/ANG), Yohan Cabaye (Lille), Charles N'Zogbia (Wigan/ANG), Blaise Matuidi (Saint-Etienne).
ATTAQUANTS : Hatem Ben Arfa (Marseille), Karim Benzema (Real Madrid/ESP), Loïc Rémy (Nice), Jimmy Briand (Lyon), Jérémy Ménez (AS Rome/ITA), Guillaume Hoarau (Paris-SG).




Devamı »
 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine