ES es 'de Adaylar çogaliyor



Eskişehirspor'da Rıza Çalımbay'ın gönderilmesinden sonra takımın başına gelecek hoca ile ilgili bir çok isim gündeme geldi. Son olarak Gaziantepspor karşısında alınan yenilgi sonrasında tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, yönetim kurulu kararı ile görevden alındı. Yaşanan bu olay sonrasında Samet Aybaba, Ersun Yanal, Güvenç Kurtar gibi isimler gündeme gelmişti. Ancak Eskişehirspor Yönetim Kurulu'na önerilen son ismi Türki futbolu yakından tanıyor John Benjamin Toshack. Toshack en son galler milli takimini çali$diriyordu.
Devamı »

Buca -Galatasaray maçindan Notlar


*Galatasaray 3 de 3 yapdi ama son iki haftadir futbol adina hiç bir$ey vermedi
*233 Dakikadir galatasaray kalesini Golle kapami$ oldu.
*insua , kötü galatasarayin en iyisiydi
*maçin en kötü oyuncusu güzel bir gol atarak maçi kurtaran ayhan akman
*Türk futbollu Frank Rijkaard'i ne hala sokdu.  Göze ho$ gelen futbol anlayi$i öldü .siradan bir anadolu takimin  futbol mantigi ile oynamatmaya çali$an Frank Rijkaard geldi.
*Ayhan ve Sarpi , Cana kesemiyorsa bu i$de bir i$ var demekdir.
*Kewell her hafta  kazma futbolcular tarafindan hirpalaniyor takim arkada$lari hiç bir$ey yokmus gibi davraniyor. Sirf  futbolcular hirpalanmasin diye CANA  oynatilmali.
*Misimoviç çok kaçak göre$di bu zemindede Ba$ka bir$ey yapmasi beklenemezde
*Pino son 30 dakika kipirdandi neler yapabilecegini gösterdi.Bencin olmasa galatasaray bir gol daha atabilirdi.

*Frank Rijkaard saçlar gitgide beyazliyor sene sonuna kadar haydar hocaya dönü$e bilir :)
Devamı »

En İyi Beş



dünya şampiyonasının 'En İyi Beş'i seçildi. Milli Takımımız'ın başarısında büyük pay sahibi olan Hidayet Türkoğlu turnuvanın 'En İyi Beş'ine seçildi.
'En İyi Beş'te Hidayet ile birlikte Sırbistan'ın yıldız oyuncusu Milos Teodosic, ABD'nin süper yıldızı Kevin Durant, Arjantin'in ve Turnuva'nın sayı kralı Luis Scola ve Litvanyalı Linas Kleiza yer aldı




Devamı »
 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine