2010-2011 sezonu Altın Ayakkabı Sıralaması




Avrupa'da her golcü futbolcunun hayalirini süsleyen  'Altın Ayakkabı'nın bu sezonki yarışmasında.Dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı transferi olan Ronaldo rekor puanla zirveye  çıkdı.
La Liga'da bir sezonda en çok gol atan futbolcu olarak tarihe geçen Ronaldo 40 kez fileleri havalandırmışdı.40 gol atarak 80 puan toplayan Ronaldo en çok puan toplayan futbolcu rekorununda sahibi olmuş oldu.
Bu onura ilk olarak  Manchester forması ile sahip olan Ronaldo; Eusebio, Gerd Müller, Georgescu, Fernando Gomes, Mario Jardel, Thierry Henry ve Diego Forlan'dan sonra Altın Ayakkabı'yı 2 kez kazanan 8. futbolcu oldu.
Türkiyeden  Alex de Souza  listede kendisine yer bulurak büyük bir başarı elde etmiş oldu Altın Ayakkabı'yı  ödülü nü kazanan ilk Türk futbolcusu Tanju Çolak (1987-88) olmuştu.

2010-2011 sezonunda Altın Ayakkabı yarışmasında  sıralama ise şöyle:

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Attığı Gol 40, Lig Değeri 2, Puan 80
2. Lionel Messi (Barcelona), Attığı Gol 31, Lig Değeri 2, Puan 62
3. Antonio Di Natale (Udinese), Attığı Gol 28, Lig Değeri 2, Puan 56
4. Mario Gomez (Bayern Münih), Attığı Gol 28, Lig Değeri 2, Puan 56
5. Edinson Cavani (Napoli), Attığı Gol 26, Lig Değeri 2, Puan 52
6. Moussa Sow (Lille), Attığı Gol 250 Lig Değeri 2, Puan 50
7. Papiss Cisse (Freiburg), Attığı Gol 22, Lig Değeri 2, Puan 44
7. Kevin Gameiro (Lorient) Attığı Gol 22, Lig Değeri 2, Puan 44
9. Alex de Souza (Fenerbahçe), Attığı Gol 28, Lig Değeri 1.5, Puan 42
9. Dimitar Berbatov (Manchester United), Attığı Gol 21, Lig Değeri 2, Puan 42
9. Carlos Tevez (Manchester City), Attığı Gol 21, Lig  Değeri 2, Puan 42
9. Samuel Eto'o (Inter), Attığı Gol 21, Lig Değeri 2, Puan 42

not: ödül töreni daha yapılmamışdır

Devamı »

Kraliyet Futbol Takımı 2.Ligde


Kraliyet Futbol Takımı 2.Ligde
Fransa Liginde 54 sezon yer alan 
7 defa ligin zirvesinde yer alan 
2004 yılında   Şampiyonlar Liginde final oynayan
Maicon,Riise,Gudjohnsen,Koller,Bierhoff,Vieri,Kallon,Barthez ,Roma ,Thuram,Evra,Petit,Lamouchi,Djorkaeff,Giuly,Scifo,Nonda,Weah,Simone,Klinsman,Morientes,Anderson
,Henry ve Trezeguet gibi sayısız yıldızın formasını giydiği dünya devi Monaco ,Lyon'a 2-0 yenilerek Lig ikinin yollunu tutmuş oldu.
Monaco ,yeni dünya futbol düzenine uymak için uğraş vermezseler Ligue 1 hasret kalırlar


Devamı »

şiir gibi futbol


Maç başlayanaka kadar dişe diş ve dengeli bir maç bekliyordum hatta Manchester alabilir diye düşünmüşdüm.10.dakikadan sonra Barca topu aldı ve bir daha vermedi.maçı sürklase etti.Barcalı futbolcular 90 dakika boyunca şiir gibi futbol oynadılar bir tane bile benden gitsinde ne olursa olsun diye topa vurmadilar.Alex Ferguson gibi bir futbol defası bile Barcaya çözüm bulamadı.Final maçı değilde hazırlık maçı rahatlığında  Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandılar.Futbol takımları bu Barcaya bir çözüm bulamazsalar Barcanın oynadığı şeye başka bir isim vermek lazım.





Devamı »

27 Mayıs'da Bombalar Patladı


27 Mayıs'da Bombalar Patladı

 Günün en Kazançlı takımı tabiki Beşiktaş, Galatasaray'ın uzatmalı sevgilisi  Mustafa Pektemek  Beşiktaş'a imza atdı.  4 milyon Euro'nun yanı sıra Ali Kuçik'i  vererek bu transferi gerçekleşdirmiş oldu.Mustafa en iyi Türk forvetlerden bir tanesi 6 ay sakatlıkdan dolayı sahalardan uzak kalmasına rağmen dönüşünde futbollundan hiç birşey kabul etmemiş hatta üstüne birşeyler koyarak emeğinin karşılığını almış oldu.


Fenerbahçe , 4 büyüklerin transfer listelerinde  en üst sıralarda yer alan Orhan Şam 'ı 3.5 milyon karşılığında gerçekleşdirmiş oldu. Orhan şam transferi ile sağ bekde Ligin en iyi rotasyonunu sağlamış oldu.


Günün  sessiz bombasını  ise Antep'e ayit ,  Avusturya Milli Takımı'nda da forma giyen Yasin Pehlivan'ı alarak patlatmış oldu.Galatasaray ile Trabzonspor'un da kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği ama Antep'in kaptığı söyleniyor.Defansif orta saha olarak oynayan Yasin en azından Hürriyeti keserek 11'de oynayana bilecek kalitede olduğunu düşünüyorum.
Transferler takımlarımıza hayırlı olsun.
Devamı »

Fransa Milli Takım aday kadrosu açıklandı‎




Fransa Milli Futbol Takımı'nın, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 haziran günü deplasmanda oynayacağı Beyaz Rusya ve 6-9 haziranda oynanacak Ukranya ,Polanya
hazirlik maçı aday kadrosu açıklandı. Yoann Gourcuff sakatlığı dolayısı ile kadroda yer almadı. Marvin Martin ve  Charles N'Zogbia  gibi  iki tane yeni isim yer aldi.
Kadroda şu futbolcular yer alıyor.
Kaleciler : Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille), Cédric Carrasso (Girondins de Bordeaux)

Defans  : Bacary Sagna (Arsenal), Anthony Réveillère (Lyon), Adil Rami (Lille), Mamadou Sakho (Paris SG), Younes Kaboul (Tottenham), Eric Abidal (FC Barcelone), Patrice Evra (Manchester United)

Orta Saha : Alou Diarra (Girondins de Bordeaux), Yann M’Vila (Stade Rennais), Blaise Matuidi (Saint-Etienne), Abou Diaby (Arsenal), Marvin Martin (Sochaux), Yohan Cabaye (Lille), Samir Nasri (Arsenal), Charles N’Zogbia (Wigan)

Forvet  : Florent Malouda (Chelsea), Franck Ribéry (Bayern Munich), Mathieu Valbuena (Marseille), Jérémy Menez (AS Rome), Karim Benzema (Real Madrid), Kevin Gameiro (Lorient), Guillaume Hoarau (Paris SG), Loïc Rémy (Marseille).
Devamı »

Hoşgeldin Selçuk İnan




Hoşgeldin Selçuk İnan
Son birkaç yıldır Galatasaray'in pas yapamayan futbol aklı olmayan futbolculara mahkum olmuşdu.Selçuk İnan  transferi ile hedefi tam onikiden vurmuş oldu.Birde Sarp ve Akman'dan kurtula bilirsek Değmeyin keyfimize.
Selçuk İnan  ,Hoşgeldin sefalar getirdin .
Devamı »

Fransada Yılın en iyileri


UNFP (Ulusal Futbolcular Birliği)  Tarafından 20 yıldır düzenli olarak seçillen yılın en iyileri belli oldu.
Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu  ilan etmesi ve Fransa kupasını almasında büyük pay sahibi olan Eden Hazard yılın futbolcusu seçildi.

Ligue 1 yılın futbolcusu : Eden Hazard  (LOSC)
Ligue 1 En iyi teknik direktör: Rudi Garcia (LOSC)
En çok gelecek vaadeden futbolcu : Mamadou Sakho (PSG)
Ligue 1 En iyi kaleci: Steve Mandanda (OM)
Ligue 1 En iyi 11:
 Mandanda (OM) - Réveillère (OL), Rami (LOSC), Sakho (PSG), Taïwo (OM) - M’Vila (Rennes), Gervinho (LOSC), Hazard (LOSC), Nenê (PSG) - Gameiro (Lorient), Sow (LOSC)


Ligue 2 yılın futbolcusu :Sebastian Ribas (Dijon)
Ligue 2 En iyi teknik direktör:: Bernard Casoni (Evian TG)
Ligue 2 En iyi Kaleci :  Benoît Costil (Sedan)

Ligue 2 En iyi 11 :
Costil (Sedan) - Corchia (Le Mans), Genton (Le Havre), Cerdan (Le Mans), Fabien (Boulogne) - Corgnet (Dijon), Sorlin (Evian TG), Haddad (Châteauroux), Alessandrini (Clermont) - Ribas (Dijon), Privat (Clermont)


Yılın  Bayan futbolcusu : Élise Bussaglia (PSG)
Yılın Hakemleri : Clément Turpin, Antony Gautier, Nicolas Pottier
20 Yılın En iyi 11 :
Fabien Barthez - Christian Karembeu, Lilian Thuram, Laurent Blanc, Bixente Lizarazu - Patrick Vieira, Franck Ribéry, Robert Pires, Zinedine Zidane - Pedro Miguel Pauleta, Jean-Pierre Papin



Devamı »

57 Yıl Sonra Gelen şampiyonluk


57 Yıl Sonra Gelen şampiyonluk
Lille OSC ,Olympique Lillois ve SC Fives  futbol takımlarının birleşmesiyle 1944 yılında Fransa'nın kuzeyinde yer alan Lille şehrinin  burjuvazisi tarafindan  kuruldu.
Kurucuları Burjuvalar olsa bile Fransa Liginin belkide en mütevazi takımı.Her yıl iki tane maliyetsiz transfer yapan, kadrosundaki iyi futbolcuları büyük kulüplere satan bir transfer politikasi var.
Son 4-5 yıl içinde Baston ,Makoun,Bodmer,Odemvingie,Chalme,Keita gibi önemli oyuncuları çok iyi paralara  satdılar.Kadrolarına Gervinho ve Sow gibi maliyeti çok düşük  oyuncuları alarak onlardan birer yıldız yaratdılar.

 "Dipden Zirveye" Rudi Garcia 
Rudi Garcia ,Futbolculuğunda Sıradan  bir oyuncuymuş. Ben futbolla tanışdığımda o ikinci ligde futbollu bırakmış.Sonrada  Saint-Étienne'de  kondüsyener olarak çalışken Realden kovulan John Benjamin Toshack takımın başına geçiyor ve Garcia'ya yardımcılık görevi veriliyor.Toshack Saint-Étienne'de sezon bitmeden takımdan ayrılınca hocalik  Garcia'ya kalıyor ama  Saint-Étienne'i el birliği ile ikinci lige gönderiyorlar.
Fransa Liginin en çok şampiyon olan takımının Ligden düşmesinde pay sahibi  olsa bile bizdeki 3.lige eşdeğer olan National Ligde bulunan Dijonda iş buluyor. 
2002-2007 yılları arasında  Dijonnun hocalığını yaptı.  National Ligde aldığı  Dijonnu  2.lige çıkardı.
2008'de  Le Mans sayesinde tekrar Fransa 1.Ligine dönüş yaptı.Le Mans'ı ligde 7. yapınca bir zamanlar formasını giydiği Lille'in başına geçme fırsatı buldu.
2009'da 5. , 2010'da  4. olarak bitirdi.
Ve 2011 yıllında  56 yıldır Fransa Kupası ve 57 yıldır Hasret kaldıkları Fransa şampiyonluğunu elde ettiş oldular.


Landreau ,Rozehnal,Melo ,Chedjou, Mavuba ve Pierre-Alain gibi büyük takımlarda kayıp olmaya yüz tutan,  huzur arayan oyuncular
Gervinho ,Sow,Obraniak Fransa Liginde işlenmeyi bekleyen oyuncular 
Debuchy,Rami ,Gueye,Cabaye,Dumont gibi alt yapdan yetişen oyuncular 
Beria ,Emerson, Balmont gibi vasat oyuncuları zamanla ve sabırla  yoğurarak bir takım yaptılar.
Barca gibi rakiplerini ezmesilerde
 Defansin merkezinde  Rami ve Chedjou gibi  başdan aşağı futbolcu olan topla araları çok iyi olan futbolcular ,  
Debuchy  gibi sağ bekde harikalar yaratan ,
Mavuba ve Cabeye gibi oyunun defansiz yönünü çok iyi oynayan 90 dakika sahada diri kalan orta saha oyuncuları ,
 Obraniak  ve Hazard gibi oyun kitlendiğinde aça bilen  sihirbaz oyuncuları,
Gervinho gibi  ne yapacağı belli olmayan ,futbol aklı ile oynayan kanat oyuncusu ,
Sow gibi başarıya aç oyunları ile dengeli bir takım oluşdurarak  şampiyonluğu elde etmiş oldular.
Bir çok oyuncusunun sezon sonunda Lille'den ayrılması bekleniyordu şampiyonlar Liginde oynayacak olan şampiyon takımin bunda sonraki transfer politikası nasıl olacak onuda ilerki günlerde göreceğiz.






Devamı »

Lille şampiyon


Lille  şampiyon
 57 yıldır  şampiyon olamayan Lille  ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu elde etdi.Detaylar ve değerlendirme yazısı çok  yakında.


.



Devamı »

Ligue 1 36.Haftanın En iyi ve En Kötü 11'i


Haftanın Futbolcusu :  Cedric Carrasso  Bordeaux çalkant
ılı günler geçiriyor şampiyon olmak için sezona başlamışdılar ama vasat bir sezon geçirdiler ama 3 tane oyuncuyu ayrı tutmak gerekli Diarra ,Plasil ve Carrasso takımi ayakda tutmak için var güçleri ile çalışıyorlar.Bu hafta Paris karşısında Carrasso kaleye duvar ördü tek başına 3 puani sökdü aldı ve haftanın en iyisi oldu.
Haftanın Teknik Direktörü : Pablo Correa
Haftanın Takımı:  Nancy
Haftanın En iyi 11'i



Haftanın En Kötü 11'i


Devamı »

21.000 euroluk Forma



 "bir yaşam için mayo,"  sloganı ile yola çıkan bir  yardım kuruluşu açık artırmada  Lionel Messi'nin giydiği  yeşil tunik   Barcelona forması  21.000 € alıcı buldu.
Sahalarda Transfer rekoru Ronaldo'da olsada .Messi bu satışla küçük bir zafer kazanmış oldu.


Devamı »

Diego Maradona Dubai'de





50 yaşındaki Arjantinli futbol ikonu Diego Maradona  Birleşik Arap Emirlikleri  Al Wasl  FC kulübü ile anlaşmak üzere Dubai'de olduğu  açıklandı.

2010 Dünya Kupası çeyrek Final oynayan Arjantin hocalığını yapan Maradona o tarihden bu yana takım çalışdırmıyordu.
Al Wasl kulübünün bünyesinde eski bilbaolu Yeste bulunuyor.Maradona imza atarsa ,  Arjantinli yıldızların emeklilik öncesi duraklarından bir tanesi olacağı kesin.

Devamı »

Coupe de France 56 Yıl Sonra Lille'in


Coupe de France  56 Yıl Sonra Lille'in 
Stade de France'da  oynan Coupe de France  (Fransa kupası) Final maçında Paris SG - Lille karşı karşıya geldi.
Son  şampiyon Paris SG  ile , Lille 56 yıldır bu kupayı havaya kaldıramıyordu.
Lille'nin kupa özlemi Coupet'in hatası ile Obraniak'in ayağından bulduğu gol ile son bulmuş oldu.
Ligin zirvesinde yer alan Lille son 3 haftasında kaza yapmazsa  57 yıldır kazanamadikları  Lig şampiyonluğunuda elde etmiş olacaklar .Yarım asırdır kupa kazanamayan Lille'e senede iki kupa kazandıran  Rudi Garcia'ya Lille şehrinin anahtarlarını verirler herhalde.


Devamı »

Sayın Ali Dürüst




Bugün yapılan Olağanüstü Genel Seçim sonrasında  Ünal Aysal Galatasaray'ın 34. başkanı oldu.

Ünal Aysal ,Üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında,"Başarı, başarı, başarı" desede,ikinci  Başkanlık yapacak Ali Dürüst  yaptığı  açıklamada yerli oyuncuların kaliteli olduğunu ve neşter yapılmayacağını söyledi .

Sayın  Ali Dürüst   bugün sahadaki popolarını kurtarmak için  oynayan futbolcular ile Mabede veda maçında  kıllarını bile kıpırdatmayan  aynı futbolcular bunlardan birşey olmayacağını  önünüzde ki Adnan Polat örneğine bakarak anlaya bilirsiniz , bu futbolcuların her zaman arkasında oldu ,güvendi onlara ama bu futbolcuların sayesinde kovularak başkanlık oldu.Sizde bunlara güvenirseniz seneye mayıs ayında sizi taşlayarak Galatasaraydan atarlar.Galatasaray için değilse bile kendiniz için bunlardan kurtulun.
Devamı »

Ligue 1 35.Haftanın En iyi ve En Kötü 11'i


Haftanın Futbolcusu : Alain Traore  22  yaşındaki Burkina Fasolu Traore, Fransa Ligine ısınmaya başladı.Bir kaç senedir Auxerre kadrosunda yer alıyordu ama bu sezon oynamaya başladı.Ofansif orta saha olarak oynayan Traore Lyonnu perişan eden adam oldu.Lovren ve Cris'e sahayı dar etdi.Güzel oyunu 2 gol ile süsleyerek geceye damgasını vurdu. istikrar yakalaya bilirse Fransa liginin kalbur üstü futbolcularından bir tanesi olacakdır.

Haftanın Teknik Direktörü :Jean Farnandez

Haftanın Takımı:  Auxerre

Haftanın En iyi 11'i


Haftanın En Kötü 11'i




Devamı »

Kıran ve transferleri


Bugün ki Fanatik gazetesinde şu şekilde bir haber var.
Başkan adaylarından Turgay Kıran, anlaşma sağladığı futbolcuları ve teknik direktörleri FANATİK’e açıkladı. 7 kişilik bir futbol komitesi kurduklarını söyleyen Kıran, “Bu arkadaşlar titiz çalışmalar sonucunda transfer edeceğimiz futbolcuları belirledi. Gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro kuracağız. Amacımız, UEFA Kupası’nı kazanan takımın ruhunu yakalamak” dedi. Turgay Kıran, teknik direktörlük için Abdullah Avcı’yla görüştüklerini belirtirken, Nancy’nin 42 yaşındaki Uruguaylı çalıştırıcısı Pablo Correa’yla da temas kurduklarını söyledi. Kıran, bu ikiliden birini takımın başına getireceklerini açıkladı. Başkan adayı, Lorient’den Gameiro, Amalfitano ve Romao’yla büyük ölçüde anlaştıklarını söylerken, Standard Liege’in Türk kalecisi Sinan Bolat’la ve PSV’nin savunma oyuncusu Stanislav Manolev’le de olumlu görüşmeler yaptıklarını belirtti. 


Sayın KIRAN bu seçimi kazanma şansı çok az ama  planlı ve programlı çalışmış ve bir transfer listesi yapmış ve transferi bitirmiş hayırlı olsun diyelim .Anlaşılan futbolcuların nerdeyse hepsi Fransada futbol oynadığı için üstüme vazife olmadan bu futbolcuları yorumlamak istedim


Kevin Gameiro Lorient Forvet : Benim Fransa liginde en çok beğendiğim oyunculardan bir tanesi .Kısa boylu ama mücadeleci bir oyuncu defansın arkasına çok iyi sarka biliyor tek vuruşları çok iyi  Jardel tarzı bir oyuncu ama hava hakimiyeti pek yokdur.Gelirse çok faydalı olur ama 15 milyon gibi bir rakam gözden çıkarmak gerekli talipleri çok Gameiro önceliginin Valencia olduğu biliyorum

Morgan Amalfitano Lorient Orta saha : Sezon sonunda serbes kalıyor.PSG ile anlaşmak üzere.Defansif orta saha oyunu bozması ve ikili mücadelerdeki diriliği ile tanıyor .faydalı bir isim .

Alaixys Romao Lorient Orta saha: Vasat bir oyuncu tavsiye eden belki iyi bir özeliği görmüşdür .Antalyaspor alsa idare eder bir transfer olarak yorumlardım.

Stanislav Manolev PSV Defans: pek tanımıyorum ama bulgar olduğu söyleye bilirim.

Sinan Bolat S.Liege Kaleci : Sinanı tanımayan yokdur.Gelmesini isterim

Kevin-Catherine Rennes Orta saha : Tavsiye eden kişi yanlış isim vermiş ;)Mangane ,Kana-biyik,Tettey,M'villa ,Brahimi ,Ekoko ile falan karıştırmış olmalı yoksa niye böyle bir isim söylesin?

Vitor  Deque Defans : kimdir bilmiyorum Fransiz takımı gibi duruyor ama ben böyle bir takım duymadım.

Serdar Gürler Sochaux Forvet : pek izlemedim ama türk olması ve genç olmasından dolayi gelecege  yatırım olarak fena sayılmaz.

Sonuç olarak 3 iyi transfer , 2 saçma gereksiz , 2 tanimadiğim , 1 tane gelecege  yatırım  .
Titiz çalışan arkadaşlar bu işi pek bilmiyorlar ama Türkiye senede 3 iyi transfer yapmakda bir başarı olarak sayıla bilir !!
Devamı »

Ligue 1 34.Haftanın En iyi ve En Kötü 11'i



Haftanın Futbolcusu : Raphael Varane 17 yaşında 1.91 boyunda   yeni Patrick Vieira olarak lansa ediliyor. defansin merkezi ve ön libero olarak oynaya biliyor.üstün top tekniği ve klas pasları ile göze batıyor.Lens ile bu sezon 20 maça çıkdı.Lens gibi vasat bir ekipden dünya devi manchester united'a transfer oldu.önümüzdeki yıllarda adından çok söz ettirecek.Bu hafta güzel oyunu birde gol ile süsledi ve bana göre haftanın en iyisi oldu.
Haftanın Teknik Direktörü : Francis Gillot
Haftanın Takımı: Sochaux 
Haftanın En iyi 11'i
Haftanın En Kötü 11'i

Devamı »

Ligue 1 33.Haftanın En iyi ve En Kötü 11'i


Haftanın Futbolcusu : Kévin GAMEIRO : 1.68 boyundaki tek vuruş ustası Gameiro bu hafta attığı 2 golle Ligdeki gol sayısını 20 çıkardı.Taliplileri çok fazla Valencia , Sevilla ,Lyon , Marsilya ,Bordeaux ve PSG almak isteyen takım 10 -15 milyonu gözden çıkartmak zorunda.Gider ayak Lorienti avrupa kupalarına taşıma cabasında bunuda başarmak için ellinden gelenin en iyisini yapıyor.

Haftanın Teknik Direktörü : Franck Dumas (Caen)
Haftanın Takımı: Toulouse

Haftanın En iyi 11'i

Haftanın En Kötü 11'i









Devamı »

1 karışdan topu taça at , 25 metreden kaleci avla!


ingiltere 5.lig şampiyonluk maçında Feetwood Town'lu Magno Vieira isimli arkadaş maçın ilk yarısında kaleciyi çalımlayıp 1 karışdan topu taça atıyor .Vay mal diye güldüğüz Magno ikinci yarıda 25 metreden vole ile kaleciyi avlıyor ve bize bir maçda rezilde vezirde olunacağını ispatlıyor.




Devamı »

Galatasaray'ın ilacı Maradona !


Galatasaray'ın ilacı Maradona !


5 Mayıs 1984 yılında , Santiago Bernabeuda Kral kupası finalinde Athletic Bilbao ve Barça karşı karşı gelmiş .Endika'nın golü ile Bilbao maçı kazanmış.Maç biter bitmez Maradona Bilbaolu futbolculara saldırmış güzel uçan tekmeler atmış bu tekmeler Maradona'nın barça kariyerine mal olmuş ama efsane olacağı Napoli kapılarını açmış.

insan Galatasarayın yenildiği bir gecede bu videoyu izlerse aklına tabiki Galatasaraylı futbolcuları Maradona'nın tekmelediğini hayal ediyor :)

Ligde 16. yenilgisini alan , bir sezonda 30 gol atabilen , 250 küsür korner atışından 2-3 gol bulabilen reziller ordusuna başka ne yapılır ki ??

Devamı »
 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine