Sıradışı bir Hoca



Beko Basketbol liginde üçte üç yapan Antalyanin Hocasi Kandemir ,Habertürk gazetesinden Gökhan Türe'ye öyle Sıradışı  açiklamalar yapmiş ki antipatik bulanlarda var sempatik bulanlarda .
işte o açiklamalar.


BEKO Ligi’nde sezona “Küme düşmenin 1 numaralı adayıyız” diyerek giren ancak Efes Pilsen ve Türk Telekom gibi takımları evinde yenip üçte üç yapan Antalya’nın coachu Ahmet Kandemir, “Puan cetveline tersten bakıyoruz. İnşallah Antalya’daki oteller birleşip bize bir pivot alırlar. Yoksa plajdaki turistlerden medet umacağız” dedi.

BEKO Ligi’nin ilk üç haftasında, mütevazi bütçesiyle kıyaslanamayacak “sıradışı” galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tecrübeli coachu Ahmet Kandemir, “sıradışı” demeçlerine bir yenisini ekleyip “Puan cetveline tersten bakıyoruz” dedi.

Yeni sezon öncesi maddi sıkıntılar yüzünden kadro kurmakta zorlanan ancak buna karşın ilk üç hafta sonunda Fenerbahçe Ülker’in ardından ikinci sıraya oturan Antalya’nın mucizevi startını oyuncularının özveri ve inadına bağlayan Kandemir, “Küme düşmenin 1 numaralı adayıyız dedim diye bana inat kazanmaya devam ediyorlar. Şaka bir yana gerçekten de sahada var güçleriyle çabalıyorlar. Onlarla gurur duyuyorum”yorumunu yaptı.

Ligin ilk haftasında Efes Pilsen’i, geçtiğimiz haftasonu da Türk Telekom’u evinde yenme başarısı gösteren ve 3′te 3 yapan Antalya ekibinin teknik patronu, puan cetveline tersten baktıklarını ve bunun faydasını gördüklerini ifade eden Kandemir, ligdeki kaderlerine ise “10 galibiyet alana kadar küme düşmenin en büyük adayıyız. Ama 10 galibiyet sonrasında da şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz” gibi ilginç bir bakış açısıyla yaklaştı.

Kandemir, altında ince mesajlar yatan esprili demeçlerine ise şöyle devam etti:

UMUDUMUZ OTELLERDE!

“Uzun pozisyonunda gerçekten ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Herkes 1-3-1 alan savunmamızı övüyor ama ben bundan hiç memnun değilim. 1-3-1 alan savunmasını mecburiyetten yapıyoruz. İnşallah Antalya’daki oteller birleşip bize bir uzun alırlar. Hiç bulamazsak otellere gelen turistlerden bakacağız!”

FATİH SOLAK HATA ETTİ

Basketbol matematik oyunudur. Her maç 20 hücum ribaundu verdiğin zaman şans hep yanınızda olamaz. Bu yüzden iyi bir uzun oyuncu almamız şart. Türk Telekom’da Fatih Solak tribünde oturup para kazanmayı kabul ediyor. Keşke gelip burada oynasaydı.”

RİBAUNDCUMUZ MURATCAN!

“Takımımızın en iyi ribaundcusu, 2 numaralı pozisyonda oynayan 1.90 boyundaki Muratcan Güler. Durumumuz ortada. Size ‘ribaund alamıyoruz’ dersem oyuncularımızın gururu incinebilir ve bu sayede oluşacak sinerjiyle ribaund almaya başlayabilirler!”












0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine