Liverpool Maçında Yeni Transferler ..


IZDIRAP DOLU  bir sezondan sonra Galatasaray ilk defa seyircisi ile buluşdu.Rakip Liverpool , sahadaki Galatasaray dört dörtlük değildi ama bu hali ile özlemini duyduğumuz Galatasaray'ın çok uzak olmadığının  sinyalini verdiler.
Takıma yeni katılan futbolcular  cuk diye oturunca takımın cehresi değişmiş.Bu maçda herşey güzeldi yazılacak çok şey var ama ben yeni transferlerimizin bu maçdaki performanslarını kısaca değerlendireyim.
 Yaşı ve Neill sevgisinden dolayi  Transferine  sıcak bakmadığım Ujfalusi  sağ bekde harika oynadı ikide gol pası verdi. Hücuma dengeli ve çok suratlı çıkdı. Sezon başlamadan yerinde transfer olduğunu gösterdi.Baros'a can yolaşı olmasıda cabası.
Selçuk , kapasitesinin  altında  futbol oynadı ama bu hali bile  fark yarata biliyor . % 100 kapasiteyi yakaladığı zaman tadından yenmez.
Melo , Ayağının tozu ile sahaya çıkdı .Galatasaray'ın aradığı oyuncu olduğunu gösterdi. Kılıç gibi girdin mi topu kesiyor .Defansif bir oyuncu olmasına ragmen isabetli uzun paslar ile takımı hücüma kaldıra biliyor.çokda gözü kara. Yerinde bir transfer 
Elmander , oyuna sonradan girdi harika bir gol atdı.Uzun zaman oldu böyle gollleri izlemeyeli..Transfer olduğu günde bile Galatasaray taraftarından olumlu not almışdı.
Ceyhun ,Yedek olsun diye alınmı$dı .Sonradan oyuna dahil oldu bu maçda artı veya eksi alacak kadar oynamadı.
Liverpool maçını ölçü alarak konuşursak Galatasaray transferde tam 12 vurmuş görünüyor.


0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine