Samsunspor 2-4 Galatasaray / Şampiyon gibi




Futbol lugatında "Kötü oynarken kazanmak" diye bir deyim vardır. Bu maçlar Şampiyonluk hikayesi anlatırken en fazla yer kaplarlar. Bu akşam Samsun'da Galatasaray bunu becerdi.
ilk yarıda Galatasaray adına sezonun en kötü futbollarından biri oynanıyordu. Yenilen iki golde bariz  Sabri Sarıoğlu'nun hatası olmuş olsada, Bende Terim'in yerinde olsam  Semih, Ujfalusi ikilisini bozmamak adına Sabri'yi sahaya sürerdim. Terim hazır olmayan Sabri'yi sahaya sürerek kumar oynadı ve tutmadı bu kadar basit. Bunu belirteyim ilk yarı bitdiğinde  oyun olarak baktığımızda ilk yarıda ikinci yarıya yönelik bir ışık yoktu.
Galatasaray yedek kulübesinde  Ufuk, Servet Çetin, Çağlar, Ceyhun, Riera, Serkan Kurtuluş, ve Sercan Yıldırım varken en basit hamle Ujfalusi sağa Serveti merkeze almakdı. Terim bu kadar basit düşünmeyip Riera'yı kazanmak adına sahaya sürdü.(Buda bir kumardı)Değişiklik çok çabuk sonuç verdi. Ujfalusi ortasıyla Semih ile golü bulduk.
 Terim 70'de tekrar oyuna el attı kötü oynayan Melo ile  Sercan Yıldırım değiştirdi. Bu da maçı getiren kilit noktalardan biri oldu. Riera ile kısmen işlemeye başlayan sol tarafa bir de sağ kanat hamlesi geldi. 
Bu dakikadan sonra her geçen hafta daha büyük  yıldız olan Selçuk skoru 2-2 getirdi,  Emre Çolak'ın müthiş pası, Baros'un harika kafasıyla ile maçı kopartıp üstüne ekmek kadayıfı tadında Sercan golü ile harika bir geri dönüş yaptık.
Twitter'da Sabri ile taşak geçenlerde bu maçda güzel bir cevap aldılar. Bundan sonra maç bitmeden taşak geçmesinler böyle boğazlarına dizilir.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine