Galatasaray - Diyarbakirspor 4-1




Mac Galatasaray taraftarinin protesto ile basladi ilk 5 dakika cit bile cikmadi Kesge mac sonuna kadar bu boyle devam etseydi. Galatasaray her gol atdiginda islikla protesto edildiler.Ben Galatasaray taraftari olsamda samiyendeki Galatasaray taraftarini hic ama hic begenmiyorum takimi uyutuyorlar . bu defa uyutmayi birakdilar birde takima celme takmak icin ugrasdilar.Galatasaray taraftarlari susmaya devam etsinler susmalari takim icin daha yararli .
Diyarbakir cephesinden bakarsak sezonun ilk calisasina 3 futbolcu ile baslamis ama 30-40 futbolcu almis bir takimdi. ziya hocanin gAZI ilemi desem basarisi ilemi desem fena puan toplamamisdilar. isler kotu gidince futbolcular kacmaya basladi . kacanlarin yerine yenileri alindi . anlayacaginiz Galatasaray yap boz bir takima karsi pek etkili oynamadan kendini zorlamadan 4 gollu bir galibiyet aldi .
Bitime 5 hafta kala Galatasaray taraftarlari biyik altindan sampiyon olurmuyuz diye hesap yapmaya basladilar . yok efendim olamazsiniz bursanin 5 fenerin 4 puan gerisindesiniz .iki takim birden aptallik edip sampiyonlugu galatasaraya hediye etmez .Butun galatasaraylilar toplanip ikincilik icin dua etmeleri daha hayirli olur.
macimiza donersek Baros'un 3 gol atmasi ve Lucas Neill'in Galatasaray formasi ile gollunu atmasi akilda kalan seylerdi



0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine