Kime yaradi ???




Bu Gece bursa kazanmis olsa anadoludan sampiyon cikartma hayali gercek oluyordu. hersey bitmedi simdilik bursaspor simdi dost takimi ankaranin ona yapacagi kiyagi beklemeye basladi .maca gelirsek herkes ellinden geleni yapmaya calisdi. ama ellerini kullanan kisiler maca damgasini vurdu Aykut galatasaraydaki en iyi maclarindan birini oynadi .ivankov bu senene ligin en degerli kalecisi oldugunu bir kez daha gosterdi.
Sabri sakatlana kadar Galatasarayin iyi adamiydi ama sakatlikdan sonra uyur gezer gibi ne ileri cikiyor ne kademe yapiyor. hatta yapmamak icin topdan kaciyor .kacdigi icinde kimse kotu oynuyor demiyor.adi basit oynuyora cikdi. caner mucadele ediyor birseyler yapmaya calisiyor ama kapasitesi bu kadar ortalari allah muhafaza bir taraftari oldurecek.elanoda azcikda kipirdanma var ama bu oyunu ile galatasarayin topcusu olmadigi kesin.
bence arda bundan sonra galatasaraya faydali olmasi cok zor üçü besi aramadan avrupada bir takima satilmali . turk futbollunun ardaya ihtiyaci var bu suratla psikoloji ile her gecengun futbollundan birseyler kayip ediyor. kayip ettiklerinin yerine kilo aliyor.

lig üçüncusu takimin taraftari en fazla bu kadar yazi yaza bilir . "Gelecek sezona bakiyoruz "

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine