juan pablo pino




juan pablo pino Galatasaray'a geldiginde soru işaretleri ile dolu bir futbolcuydu. çok fazla sakatlanan bir futbolcu oldugu futbollu biraz takip edenler tarafindan biliniyordu. Frank Rijkaard sag kanatda birçok maçda oynatdi ama çokda elkili degildi .Bidon Transfere ismi çikarken Frank Rijkaard gidip George Hagi geldi.Hagi gelip gelmez Pino'yu forvet pozisyonunda oynatdi.
Fenerbahçeye karşi çok etkili oynadi .Kimilerinr göre ne yapacagini kimse tarafindan  bilinmedigi için bu kadar etkili oldugu söylendi.
Denizlispor maçinda bu topraklara ayit olmayan goller atdi.
Beşiktaş maçinin ilk yarisinda Ersan Gülüm'ü rezil etdi. O kadar hareketliki defans oyuncularini kafa kafaya vurduruyor.
Kasimpaşa maçinda Pino'yu marke etme görevi Barış Başdaş verilmişdi. Barış Başdaş bu ülkenin en çok gelecek vadeden defans oyuncusu 1990 dogumlu ve 2 yildi süperligde forma buluyor.Pino ; Barış Başdaşinda neler yapabilecegini bütün Türkiyeye gösterdi.
Galatasaray bu sezon ilk defa rahat bir maç kazandi ama maçdan sonra en çok konuşulan konu Pino'nun kaçirdirgi 5-6 net pozisyon .Eleştiri yapanlar işi o kadar ileri götürmeye başladilar ki nerdeyse ülkeden kovalim diyecekler.Baros'un yoklugunda Pino forvetde oynamazsa Galatasarayin neler yapabilecegini Beşiktaş maçinin ikinci yarisinda gördük .Koca 45 dakikada birkez bile kaleye gidemedi.Pino süper şut atiyor ama ne zaman atacagini bilmedigi için bu kadar çok göze batiyor.Pino gol kaçirsada taraftari ayaga kaldiran hareketler yapiyor.Başka bir alternatifin olmadigina göre Pino'ya dört elle sarilmakdan başka çaren yokdur.Ayhan Tarafindan parçalanmaz veya sakatlanmazsa Pino bu topraklara ayit olmayan goller atacakdir.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine