Ligue 1 İlk Yarının En iyi 11'i / le meilleur 11 de la mi-saison 2010

                                     
                                         Elana (brest)



2-azpilicueta (om) 3- sakho (psg) 4-rami (losc) 5- (ol)cissokho


                       6- lucho (om) 7-martin (sochaux)


9 el arabi (caen)                                                      8- nene (psg)


                        10-Gareiro (lorient) 11-sow (losc)


Elana Steeve(30): Brest ikinci ligden geldi .Hatırı sayılır puan topladilar 19 maçta 15 gol kalelerinde gördüler .bu kadar başarılı olmalarinin en büyük etkeni ELANA ayit.

César Azpilicueta Tanco (21): ispanyol oyuncu sezon Başında 7 milyona Osasuna'dan transfer edildi.Geleceğin yıldız adayı olarak takıma katıldı.Transfer edenlerinin yüzünü kara çikartmadı. Harika bir form grafiği yakaldı. Dünyanın önemli sağ kanatlarından biri olacağı kesin.

Mamadou Sakho (20): PSG ve Fransa'nın bu sene ki en büyük kazanimi sakho oldu.Defansin solllunda ve merkezinde oynaya biliyor hava hakimiyeti ve sürati ile rakip forvetlere aman vermedi.Laurent Blanc'la yeniden yapilanma içine giren fransizlarin kadrosuda çağrildi.gelecekde adindan çok söz ettireceği kesin.

Adil Rami (24) : 5 yıldır Lille forması giyiyor sessiz sedasiz Fransa'nın en iyi defans oyuncularından biri oldu.top tekniği ve soğuk kanlılığı ile göze batiyor. Sezon sonunda büyük bir ihtimalle valencia'ya transfer olacak.

Aly Cissokho (23) porto'da Yıldızı parladı milan'a transfer olacakdı dişlerindeki sorundan dolayi milan Transferden vaz geçti.Transfer olduğu Lyon'nun değişmezi oldu.2 sezondur harikalar yaratıyor.Futbolcu pazarlamakda marka olan lyon Aly Cissokho'yu iyi paralara büyük Takımlara satacakdir.

Lucho González (29) OM Lucho González'i 24 milyona transfer ettiğinde Fransa hayretler içinde kalmışdi 2008-2009 sezonda 32 maçda görev aldi OM'nin şampiyonluğunda çok büyük Katkısı oldu .Bu sezon gerçek formunu yakaldi Takımına 5 gollede destek oldu.

Marvin Martin (22) Fransa'nın ilk yarıda ki assist kralı .sochaux'nun güzel futbol Oynamasını sağlıyor .takım arkadaşlarını harika yönlendiriyor.

Luis Nenê (29) :Fransa'nın en iyi Yabancı futbolcusu seçildi .Paris'e 4 ay önce katıldı adama takımın yıldızı oldu.Takımı adina 13 gol atdı.PSG'yi zirvede tutmak için ellinden geleni yapiyor.

Youssef El-Arabi(23): Orta sahanin her yerinde ve forvet olarak oynaya biliyor.Fransa futsal Takımında Oynamış . Üstün tekniği ve gol becerisi ile göze batiyor .takımı adina 10 gol atdi.

Kevin Gameiro (23) : Lorient takımının herşeyi iki yıldır Lorient'i ayakda tuttuyor .Takım oyununa çok yatkin.Lorient gibi küçük bir ekip için bulunmaz bir futbolcu .Christian Gourcuff 'nın bir sezon daha ellinden tutması oldukca zor olacak.

Moussa Sow (24)kuzeylileri 60 yıldır şampiyon olamıyorlar .şampiyon olacaklarsa bu sow sayesinde olacak.Takımı adina 14 gol atdi.Bu sezon harikalar yaratiyor.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine