6 Aylık Boşluk için 7 Aday



Sakat Higuain’nin yerine 6 aylığına forvet arayan Real Madrid'de forvet adayları git gide çoğalıyor İşte adaylar



Nistelrooy : 34 yaşındaki hollandali ,Van Nistelrooy’u Hamburg’dan geri getirmek istiyor. Hatta bay golün Hamburg’a resti çektiği konuşuluyor. Hamburg cepesi Petriç sakat olduğu için bu transfere soğuk bakıyor.


Valdez; Paraguaylı Real Madrid için başka bir seçenektir. O zaten La Ligada Hercules için yedi gol kaydetti İspanyol ligine mükemmel uyum göstermişti. sözleşmesinde ki maddeye göre 5 milyona serbest olabilir.


Lisandro Lopez ; Bence Real için en uygun aday ama Şampiyonlar Ligide oynamayacagi ve şu an sakat olması bu transferin önündeki engeller


Adam Szalai : 2007 -2009 yılları arasında Real forması giymişdi yönetim bu transfere  sıcak baksada Jose Mourinho'nun ilk tercihi değil.


Luis Fabiano :Ronaldo ve Roberto Carlosunda formasını giydiği Corinthiansdan gelen bir teklif reddetti.Sevilyaya uygun bir teklif yapılırsa en olası en olasi Transfer gibi görünüyor.


Adebayor : Edin Dzeko geldikden sonra gözden iyice düşdü.Togolu güçlü, atletik Jose Mourinho'nun sevdiği oyuncu tipi bence uygun bir aday.


Klose : Alman forvet Klose Bayern için düzenli olarak oyunayan biri degil . Real Dünya kupasindaki performasindan dolayı aldığı Mesut ve Khediradan çok menmun buda neden olmasin diye düşünüyor olabilirler.Tek dezavantajı, o Şampiyonlar Ligi formasi giyemiyor.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine