ışık göründümü?


ışık göründümü



Geçen yıl Galatasaray dibe vurmuşdu.Başkanın hali ortada en fazla mayıssı göre bilir.Başkan gider ayak Kazım ve Zapata'yı bedavaya Yekta ,Stancu ve Culio ya 10 milyon gibi yüklü bir mebla ödedi devre arası transferleri genelde takımlardaki düzenleri bozuyordu ama Galatasarayda kalite eksikliginden dolayi darma duman durumdaydı.
Hagi takımın başında geçirdiği 2-3 ayıda takımın eksiklerini iyi analiz etmiş.Baros ,Pino, Neill ve kewell dan eksik olmasına rağmen ikinci yarın ilk maçinda Sivassa karşı bu sezonun en umut veren maçıni oynadı.
Culio ve Yekta ortasaha kalitesini 3 gömlek yukarı taşıdı.Culio ve Yektanın yanında Ayhan bile sırıtmadı.Bugün Culio'yu özel olarak izlemek için stadyuma giden taraftar yokdurdur ama bu enerji ve hırsı ile çok taraftar çekecekdir.Benım beklentimdem çok çok iyi çıkdı.Yekta birazcık soğuk kanlı olsa Arenada Gol atarak tarihe geçecekdi.Yektada maçın iyilerindendi.
Servet ,Feldkamp dönemindeki formuna yakın oynadı gol atarak tarihe geçen kişi oldu.
Atılan gol takım oyunun bir ürünüydü .
Hagi , Serveti topla çikartı
Servet ,Kazımı gördü
Kazım kanata Sabriyi iyi gördü
Sabri, Barışın koşu yolllunu iyi gördü.
Barış , Servete alda at dedi.
Cana karekteri gibi 10 numara oynadı ama bizim skor yorumcusu yazarlarım Cana için en fazla iyi mücade etti diye yazacaklardır.
Galatasaray kalecileri bu sezon ilk defa gol kurtardı:) Mehmet Kötü vurmuş olsa bile.
Stancu oyuna girdikden sonra gelecek için umut verdı.
Bugün ki maç bize gösterdiki Haginin takımı kolay kolay pes etmeyecek.Bu ruhla oynasınlar varsın yenilsinler.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine