Başkan sazı eline aldı / Diego Forlan, Jose Antonio Reyes, Thomas Ujfalusi


Başkan sazı eline aldı /  Diego Forlan, Jose Antonio Reyes, Thomas Ujfalusi
Ünal Başkan'nın sabah ispanyaya  gitmesi taraftarları beklenti içine sokmuşdu.Akşam olmadan NTVSPOR ve LIGTV ,Galatasarayın Atletico Madrid'le anlaştığını duyurdular. NTVSPOR ve LIGTV  haberi heyacan yaratdıysada aklımda acabalarda yok değildi.
Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada "görüşmelere başladığını " yazmış olsa bile  bu Transferlerin gerçek olduğunun kanıtıydı.Aynı takımdan üç oyuncu transferi çokda alışık olmadığımız bir durum ama 2001 yılında Mbo Mpenza, Robert Spehar ve Pavel Horvath gibi vasat oyuncularla bunu denemiş olsak bile .
Atletico Madrid'in ilk 11 oyuncusundan 3 tanesi artık bizim formamızı giyecek.

Diego Forlan ; Forlan için söylenecek tek olumsuz yorum çok pahalı olduğu ola bilir .Manchester United  forması giymiş , iki defa Altın Ayakkabı kazanmış Dünya kupasının en iyi oyuncusu seçilmiş bir forvete kim hayır diye bilir.


Jose Antonio Reyes : Bu transferin en olumlu kılan yanı Terimin listesinde 1. sırada olması.Ben Reyes'i bizim Aydına benzetiyorum. Müthiş potansiyeli var ama üzerindeki ölü toprağı bir türlü atamıyor.Sevilla yetişdi çok yüksel bir ücrete Arsenala transfer oldu.Wenger istediği verimi alamayınca Real Madrid'e kiralık olarak gitti. Realde yeniden doğar  gibi oldu  ve Atletico'ya transfer oldu. Her geçen yıl yukarıya doğru bir ivmesi var takıma büyük katkı sağlayacağı umudunu  taşımakdan başıma çaremiz yokdur.


Thomas Ujfalusi : Neil sevgisinden dolayımı ama bilmiyorum ama bu transfer hiç içime sınmedi .çok iyi bir savaçıydı Italyada harika oynuyordu ama şauan 33 yaşında futbol vadesi bitmiş oyuncu bonservis vermek pekde mantıklı gelmiyor . Tek olumlu yönü ise sağ bek ve defans merkezinde oynama opsiyonu olması.

Bu Transferlerden sonra Forlan ,Baros , Elmander ,Stancu ,Pino , Arda ,Reyes ve Kazım gibi muazzam bir hücüm hattına sahip olduk.Orta sahamız geçen yıl ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir hal aldı ama Sabri hariç diyer defans oyuncularımız Galatasaray'da oynamaması gereken oyuncular Defansa ve Kaleye iyi transfer yapılırsa şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine