İstanbul BB 2-0 Galatasaray / Nerde kalmışdık



Bitsede kurtulsak dediğiz bir sezonun ardından ,  malum olaylar yüzünden geçiken bir ligde Galatasaray'ı izlemeyi  özlemişdik.
*Sezonun ilk haftasında hangi takımla karşılaşmak istemezsin? diye. Sorsalar İSTANBUL BŞB derdim .Yıllardır aynı sistemle oynuyorlar  , alan daraltıyorlar, iyi pres yapıyorlar ve mücadele ediyorlar.
*Galatasaray'da geçen yıl  takımın en kötü yeri defansıydı. Defans aynı kaldı.Defans oyuncuları o kadar yavaş ve ağırlar  ki ileri çıkmaya cesaret edemiyorlar . Pozisyon hataları yapıyorlar.
*Muslera ben kaleciyim dediği anlarda öyle bir gol yediki yenilgiye alışgın  olan Galatasaray'in yerlilerinin gardını düşürdü.  ( Mondragonda iyi kaleciydi ama bariz hatalar yapıyordu . Muslera'yı hoş görmek lazim )
*Orta sahada Melo muazzam oynadı. Genelde basit oynuyor ama ileri çıkdığında rakip defansi dağıtı. Mahmut Tekdemir'e yaptığı hareket kırmızı karttı.
*Sabri iyi niyetli hevesle orta sahada oynuyor ama  şuursuz baskıdan başka birşey yapmıyor .Olması gereken yere dönme zamanı geldi .
*Baros  güçsüz olunca  hiç bir varlik gösteremedi ve rakip savunma içinde kayıp olup gitti.Bir takımın defansi ve forvetti sos verirken kazanma sansı yokdur doğal olarak  kayıp etti .
*İBB'de iki tane nokta atışı yapmış.  Doka   , geçen yın Bulgar Liginde  12 gol atmış . Bu Futbollunu sürdürse geleçek yıl kapağı atar.  Webo'yu anlatmaya gerek yokdur ama Dede gibi oda Türkiyeye yatmaya gelmemiş. Bugün Melo'dan sonra sahanın en iyisiydi. Pozisyon hatasından gollünüde attı.
 insallah takım uyumunu yakalarızda geçen yıllı gibi acilar çekmeyiz .

İSTANBUL BŞB-GALATASARAY: 2-0
STAT: Olimpiyat
HAKEM: Özgür Yankaya
İBB: Hasagic, Cihan Haspolatlı, Can Arat, Zayatte, Ekrem Ekşioğlu, Visca (Dk. 65 Gökhan Süzen), Holmen, Efe İnanç (Dk. 77 Tevfik Köse), Mahmut Tekdemir, Doka (Dk. 89 Taner Yalçın), Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
GALATASARAY: Muslera, Ujfalusi, Servet, Gökhan (Dk. 46 Yekta), Çağlar (Dk. 63 Sercan), Kazım, Sabri, Selçuk, Melo, Eboue, Baros (dk. 79 Engin)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
SARI KARTLAR: Zayette, Gökhan, Efe
GOLLER: Dk. 42 Efe, Dk. 82 Web


0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine