Ankaragücü 0-3 Galatasaray / Rahat Galibiyet



Ankaragücü 0-3 Galatasaray / Rahat Galibiyet
Son iki sezonda oynanan dört maçın üçünü kazanmış, geçen yıl  iki maçda  yedi gol atmış olan  Ankaragücü rakibimizdi. O Ankaragücü çok uzaklarda kaldı. Melih Gökçek ve Cemal Aydın çekişmesi yüzünden sefil durumda olan Ankaragücü  bir mucizeye tanık olmazsa gelecek yıl Bank Asya'da olacak.

Maça gelecek olursak Ankaragücü'nün bu haliyle bize sorun çıkarması zaten pekte mümkün değildi. Maçın başında Rajnoch ile  bir pozisyon buldular ondada Muslera'ya takıldılar. Golü kaçıran Rajnoch 12. dakikada  Galatasarayın 3000. golünü atarak tarihe geçdi. Galatasaray'da ilk ve son golleri  genelde taraftarın sevmediği futbolcular atıyordu, buda böyle garip oldu. Rajnoch'u  bundan sonra unutmayız herhalde.

Bu maçda parentez açılması gereken bir Engin Baytar vardı. Karnına kıramp girene kadar mücadele etti. Engin'nin  performansı yükseldikçe, Galatasaray'ın pozisyon bulma sıklığı artmaya başladı. Savunmadan top çıkardı, top dağıttı, yeri geldi savunmasına yardım etti pres yaptı, hücumda sürekli vardı. 20. dakikada  Engin'in çabası meyve verdi ve  Kazım güzel bir final yaparak skoru 2-0'a taşıdı.

Savunmanın merkezindeki Gökhan ve Ujfalusi bu maçda hatasız oynadılar. iki haftadır beraber oynuyorlar iki maçdada gol yemedik. Gökhan canlı bombada olsa  Ujfalusi'nin yanında bir asker gibi hareket ediyor. Servet oynamış olsa savunma liderliğine soyunur ve savunmadaki tüm ahengi bozardı. Servet otursun oturduğu yerde.

Melo, yine bildiğimiz gibi hatasız oynadı. Hücuma fazla çıkmadı ama savunma görevini fazlası ile yerine getirdi. Galatasaray orta sahasını her maçda hırpalayan Hürriyet, Melo karşında kuzu gibiydi. Hiç arıza çıkartmadı.

Tabiki birde kötü performası  olan Riera vardı. Sahada hiç bir varlık gösteremedi, çok yavaş ve güçsüzdü. Bundan önce oynadığı takımlarda genelde iki sezon futbol oynamış. Galatasaray'dada bu kadar bile kalacağını tahmin etmiyorum.

Sonuç olarak rakip ne durumda olursa olsun  deplasman  lanetini üç gol ile  biraz olsun dağıtmış olduk. Milli maç arasından sonra oynanacak olan Bursa maçında Galatasaray'ın neleri yapabildiğine bakabiliriz.

2 yorum:

Adsız at: 16 Temmuz 2012 11:18 dedi ki...

Paylaşımlarınızı beğeniyle takip ediyorum . Ankara ucak biletleri olarak paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

{ daikubo335 } at: 13 Mart 2021 11:04 dedi ki...


Selam! Bu değerli bir futbol maçı filmi.
Manchester United karşı Galatasaray SK UEFA Şampiyonlar Ligi 94/95
Ünlü oyuncu Cantona,Beckham,Roy Keane,Hakan Sükür.
https://youtu.be/38PHFfC7pk4

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine