Ligue1 10.Haftanın En iyi 11'i


Haftanın Takımı : Valenciennes

Ligue 1 asansör takımlarından bir tanesi 30 sezon Ligue 1'de 26 sezon Ligue 2 mücadele ettiler . Bu asansör takımı 2006'da Kombouare Ligue 1 çıkarmışdı o tarihden bu yana hiç düşmediler. Her zaman Vasat bir takım oldular ama son zamanlarda oyuncu yetiştiren değilde teknik adam yetiştiren  kulüp oldular son gözdeleri Philippe Montanier Real Sociedad'a gitti. Yerine Daniel Sanchez getirdiler .
Bu vasat takımin  Foued KADIR ,Grégory PUJOL , Gaël DANIC, David DUCOURTIOUX gibi kemikleşmiş  futbolcularının yanına Vincent ABOUBAKAR (19 Forvet),Gaëtan BONG  (23 sol bek) ve NICOLAS ISIMAT-MIRIN  (19 Defans merkez) gibi gelecekleri çok parlak üç tane genci takıma kazandırdılar.
Bu Haftaki rakipleri belkide Ligue 1'in en iyi ofans gücüne sahip takımı Sochauxdu.
43.ve 75.  dakikada Vincent ABOUBAKAR ve  71. dakikada  Foued KADIR attıgı gol ile Sochaux'u 3-0 yendiler ve haftanın en iyisi oldular.
Haftanın Futbolcusu :  Kevin Gameiro (Paris SG)
Yedi yıldır Fransa liglerinde mücadele ediyor her sezon bir önceki sezondan daha çok gol atmayı başarmış bir futbolcu . Bu hafta Ajaccio havalarını üç defa havalandırarak hem takımına 3 puanı getirdi hemde Ligdeki gol sayısını 8'e çikartı ve haftanın en iyisi oldu .
Haftanın Teknik Direktörü : Daniel Sanchez 
Valenciennes gibi kısıtlı kadroya sahip olan bir takımı  defansa hapsederek puan almak yerine mücadele ederek, futbollü güzelleşdirerek puan almaya çalışıyor. Evinde oynadıgı 3 maçda marsilya ile berabere Dijon'u 4-0 ve Sochaux'u 3-0 yenmeyi başardı.
 Daniel Sanchez   bu sezon 3 tane gençi piyasaya sürdüğü bu üç gençi dikkatlice izleyin (Aboubakar , isimat -Mirin ve Bong )
Haftanın En iyi 11'i


0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine