TÜRKİYE: 1 - 3 ALMANYA / Yapma Hiddink



TÜRKİYE: 1 - 3 ALMANYA / Yapma Hiddink
Bir çok arkadaş maçın analiz ve yorumunu yapacakdir bende maç sonundaki Hiddink'in açiklamalarına değinmek istiyorum.
Hiddink'in maç önü ve maç sonu yaptığı açıklamalarını gerçekçi bulanlarda var eleşdirenlerde var. Almanya maçından sonra  yaptığı  açıklama ile "su kaçırdı" . açıklamaların satır başları  şu şekilde ;

" Direksiyonda hala biz varız " Almanya sahada seni ezmiş, 9 maçda  sadece 14 puan toplamışsın, grupda  Kazakistan hariç herkese  puan kayıp etmişsin, Belçikanin 1 puan gerisindesin ve hala direksiyon senin ellinde öylemi ? sormazlar mı? " abi nereye gidiyor bu araba ? "

" Gençlere şans vermek ve hücum için Selçuk, Gökhan değişikliğini yaptım"  Sahada 33 yaşındaki Aurelio duruyor 26  yaşındaki  Selçuk kenara geliyor ne gençliği? Selçuk'suz nasil üretken olmayı düşünüyorsun ? Tempo artıkça patır patır dökülen bir takımın var sende bu ligin en dayanıklı oyuncusunu kenara alıyorsun, Gökhan Töre belkide en iyi oyuncumuzdu ama çıkan  Selçuk  olmamalıydı.

" Bir sonraki maçı düşündüğüm için  Arda değişikliğini yaptım " Arda kötüydü kenara alınması normal ama  Arda'sız Azerbaycanı yenmeyecek bir takımın varsa nasil barajı geçip Avrupa Şampiyonasına katılmayı  düşünüyorsun?

Hocam, rezil etmekde kalmıyorsun birde saçmalıyorsun Oğuz Çetin'ni de alda git bi zahmet


0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine