Arsene Wenger Sonunda Para Harcayacak !!!

Arsene Wenger Sonunda Para Harcayacak !!!



15 Yıldır Arsenallı çalışdıran Ekonomist olan Wenger akılcı transfer yapması ile tanınıyor ama bu sezon rekabetci bir takım yapmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Cesc Fabregas'ın 50 milyon gibi rakama sezon sonunda ayrılacağı nerdeyse kesin.Fabregas'dan gelecek para ile birlikde 100 milyon € bütce ayrılmış .Wenger gibi bir hoca için küçünsenmeyecek bir miktar.Gazetelere göre Wenger'in aklındaki isimler şu şekilde
Kaleci Hugo Lloris (Lyon) 20 milyon :

Lloris ,Lyondan ayrılma zamanı geldigini düşenmeye başladı .Talipleride çok Juventus, Liverpool ve Arsenal .Wenger , Jean-Michel Aulası ikna edecek bir miktarı gözden çıkarmış durumda olası bir transfer gibi duruyor.
Defans Gary Cahill (Bolton) 20 milyon :

 Bu sezon en dikkat çekici oyunculardan bir tanesi Cahill .Bolton'ın kapısını Cahill için çalan takım sayısı çok fazla .Manhestera gidip Vidic ve Ferdinand ile rekabet edecegine Arsenala gidip Squillaci ,Djourou ve Vamaelen ile rekabet edecegini  düşünüyorum.
Sol Bek Fabio Coentrao (Benfica) 20 milyon :

 Coentrao 23 yaşında pek tanınan bir oyuncu değil.2007den bu yana Benfica bünyesinde bulunuyor ama 3 sezon kiralik olarak çeşitli takımlarda görev almış.Gurbetde geçirdiği zamanı iyi değerlendirmiş şuanda takımın değişmezi Portekiz milli takımdada görev almaya başlamış.Arsenala transferi gerçekleşirse daha iyi tanımış oluruz.
Ofansif Orta saha Alexis Sanchez (Udinese) 30 milyon :


Wengerin birinci önceliği .en çok terletecek oyuncuda Sanchez'ı olmasını bekliyorum .Arsenalada cuk otururacak bir oyuncu , hakında birşey yazmaya gerek yokdur herhalde herkesin çok iyi tanıdığı bir isim.

Forvet Didier Drogba (Chelsea) 10 milyon :

33 yaşında ama herkesin rüyaları süslüyor.sayısız takımın aklındaki isim Marsilya ve Arsenaldan bir tanesinin formasını giymesini bekliyorum.
Takım şu şekilde oluşacak


Bu transferler gerçekleşirse 2005 den bu yana en iyi kadroyu oluşduracaklar gibi duruyor ..

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine