şirinlik yapma


Trabzonsporun bizi yenmesi çokda beklemediğimiz bir birşey değil ama maç sonu Röportajı veren futbolcular" herşeyi yapıyoruz ama olmayınca olmuyor 'diyorlar .Lan 1 maçta 2 maçta söylerseniz anlarım ama 15 maç oldu .Bu Takımı bu hala getiren sizler hala bu forma için şerefinizi ortaya koymuyorsunuz.Biz taraftarın Dışarı çıkacak yüzümüz kalmadı, alay konusu olduk. Siz bir gün maç kazanırsanız kına yakacak hala geldik.


Hagi den sonra Bülent ünderde medya karşında bir futbolcuya faturayı kesdi .Misimoviç gitdi dertler bitdi şimdi Pino gidince kalan 6 maçda rakibe sahayı dar edersiniz 5 atarsınız.Bülent ünder böyle bir açıklamayı bari şenol hocanın olduğu sahada yapma Engin neler neler yaptı ama şenol hoca futbolcusunu yem yapmadı kazandı..

Bülent ünder maç oynanırken kameraya göz kırpma ne oluyor ?? şampiyonluk mesajimi verdin bizlere ??? Siz merak etmeyin size neler yapacam mi demek istedin ??? Şaftımız kaymış sen şirinlik yapıyorsun.Bize şirinlik yapmak istiyorsan gelecek yıl bu formayı giymeyecek olanları sahaha sürme bu bize yeter.

1 yorum:

Adsız at: 11 Nisan 2011 12:21 dedi ki...

İnanmıyorum ki, bu adamlar Galatasaray'ın geleceğini, hatta Galatasaray'ın geleceğini geçtim Galatasaray'ı düşünüyor, bizler gibi kafa yoruyor. Hiç birinin umurunda bile değildir muhtemelen, veya bir kaçı dışında hiç biri diyeyim. Yazık, gerçekten çok yazık.. Yakındır Kewell'ın ,Baros'un da harcanacağı günler. Mekan da bunlara kalır..

http://jaimelesport.blogspot.com

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine