Düşmeyi Hak Etmeyenler - 2



Dariusz Dudka (28) Orta Saha : 34 maç / 2 gol / 2 asist
Polanyalı tam bir joker, normalde orta sahanın ortasında oynasada defansın merkezi, sağ-sol bek oynaya biliyor. Mesala bu sezon oynadığı maçların % 80'de sağ bek olarak görev aldı. Topla arası iyi olan, oyunu çok iyi kurana bilen, pozisyon bilgisi üst düzey olan bir futbolcu. Auxerre ile olan sözleşmesi bitti. Bedava alına bilecek en iyi futbolculardan bir tanesi.

M'Baye Niang (17) Forvet : 23 maç / 2 gol
Blogdaki Scout bölümünde ilk yazdığım isim olan Niang'ın nasıl bir futbolcu olduğunu burdan okuya bilirsiniz
 Yaşına rağmen 23 maça çıkmayı başardı. Gol sayısı olarak potansiyelin altında kalsada oyun olarak beni tatmın etti. ïler ki yıllarda çok büyük bir yıldız olacak transfer eden takim üstünden çok büyük paralar kazana bilir.

Baqtiste Reynet (21) Kaleci : 37 maç / 58 gol (yedi)
Ligue 1'in en fazla gol yiyen takımının en çok gol yiyen kalecisi olmasına rağmen benim çok beğendiğim bir isim.  Benim gibi düşünenler olacak ki ümit milli kadrosunada çağrıldı. Nasıl bir kaleci olduğuna gelirsek; harika rerfleksler sahip olan, cesur ve konsantrasyon yüksek bir kaleci.

Kamel Chafni (29) Sağ Kanat : 31 maç / 2 gol / 3 asist
Sağ Kanat  ve forvet arkasi olarak oynaya biliyor. Bilekleri çok  yumuşak, çok kolay adam eksilten, içeri kat edebilen çok iyi bir futbolcu.  Sözleşmeside sona erdi. Ligue 1'de mutlak bir transfer gerçekleşdirecekdir ama Arab futbolluna rakim olan Nurullah Sağlam'lı MIY'da büyük iş yapar.

Pierre-Alain Frau (32) Forvet : 32 maç / 6 gol / 1 asist
Aktıf  futbol hayatını Fransada sürdüren en golcü isim olan Frau'nun kariyerinde 136 golü bulunuyor. Bu gollerin 84 tanesini Ligue 1'de attı. Lyon, Paris, Lens, Lille gibi takımlarda mücadele etti. Senede 20 gol atacak bir futbolcu degil ama görev verildiginde ellinden geleni fazlası ile yapan kaliteli bir forvet. Türkiye şartlarında fark yaratan bilecek bir isim. Herve Tum'un bile neler yapa bildigine bakınca kaçırmayacak bir futbolcu.

Yaya SANOGO (19 Forvet : 7 maç / 1 gol
Sanogo performansından dolayı değil potansiyelinden dolayı listede yer alıyor. Nasil bir futbolcu olduğunu daha önce yazmış burdan baka bilirsiniz. Böyle bir potansiyele sahip bir futbolcu ancak bu durumda Türkiyeyi tercih eder. Bugünü degilde yarını düşünen bir kulübümüz varsa bu firsat kaçmaz

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine