Mucizenin adı Montpellier



Mucizenin adı Montpellier
Galatasaray ile mükayese edilmeyecek kadar olsa bile Montpellier'e seven biriyim. Sezon başında orta sıra takımı olmasını bekliyordum. Şampiyon hayal bile edilmeyeck kadar yükseklerdeydi.
Nasil  Şampiyonluğu hayal edelim ki !!!

Bir tarafda sadece bonservis için 107 milyon  harcayan PSG ve son 4 yıllın şampiyonları Lyon, Bordeaux, Marsilya ve Lille varken ; Ligue 2'den 3 sezon önce çıkan. Bu 3 sezonda sadece 6 milyon 300 bin € bonservis verek futbolcu alan, karşılığında 14 milyona futbolcu satan, son sezonun 14. sırada tamamlayan bir Montpellier'in  şampiyon olacağını kim hayal edebilir ki!!


Galatasaray ile Şampiyonluk sevinçini yaşadıkdan sıra Montpellier'e geldi diyerek Televizyonun karşısına kuruldum. Belhanda'sız bir maçda alına bilecek bir puan şampiyonluk kapısını aralamak demekdi.
Maçda tamda benim istediğim gibi gidiyor derken 3-4 sene önce Belhanda daha potansiyelli olan  Belhanda gibi Faslı olan  Karim AIT FANA 90+ 4'de Olivier Giroud  ikramı ile topu ağlara gönderek Türk gazetelerinin deyimi " Şampi" yapdı.


Bu hayal bile edilemeyen şampiyonluğa bir adım kaldı. Gelecek hafta Ligden düşen Auxerre'den alınacak bir puan şampiyon olmak demek. şimdiden şampiyonluk hayırlı olsun.

1 yorum:

{ Red Devils Blog } at: 14 Mayıs 2012 11:05 dedi ki...

Şampiyon olacaklarına inancım tam.

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine