Hoşgeldin Burak Yılmaz



Hoşgeldin Burak Yılmaz
Ve sonunda Burak transferi resmiyete döküldü. Transferin detayları açıklanmamış olsada muhtamelen 4 +1 yıllık kontraya imza atacak. Yerli olarak alına bilecek en iyi 4-5 forvetden 2 tanesini almış olduk hayırlı olsun. (Diğerlerinde Eren Derdiyok, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek )

Burak, 32 gol atarak zirveye çıkmış bir futbolcu olarak Galatasaray'a gelmiş olsada (hemde 5 milyon gibi kelepir fiyata ) büyük takım topçusu değil diye ahkam kesenler çoğunlukda. Hatta Danimarka liginden alınanan Dame N'Doye bile yeşil çimlere ayak basmadan Burak'dan daha iyi topçu oluyor (Bu nasil bir kafası ise )

Burak'ı Beşiktaş ve Fenerbahçe de ki günlerine bakarak değerlendirmek çok yanlış olur. Adamın oynadığı pozisyon bile değişdi. Eskiden adam geçemeyen süratlı bir kanat iken şimdi fiziği ile rakibi dağıtan, savunma arkasına dikine deparlar atan, kaleci ile karşı karşıya kaldığı zaman harika plase yapan, golü koklayan bir forvet oyuncusuna dönüşdü. Duran toplara vurmasıda cabası.

Neyse lafı gevelemenin bir anlamı yokdur. Trabzonspor'daki gibi 32 gol atamasada 15 - 20 golü çok rahat atacaktır. Burak ilk profesyonel maçına Gümüşhanespor'a karşı çıkmış. Gümüşhanespor Burak'a uğur getirmiş. 17 numaralı formayı giyemeyeceği için bari 29 giysede formasını alsak.

Galatasaray forması altında üstün başarılar.

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine