Nasser Al-Khelaifi'nin 30.8 milyonluk yeni oyuncağı



Nasser Al-Khelaifi'nin 30.8 milyonluk yeni oyuncağı
Paris Saint-Germain, Napoli'nin Arjantinli forveti Ezequiel Lavezzi'yi 30.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. Ezequiel Lavezzi'nin sözleşmesi 4+1 yıllık olup her yıl için 4 milyon euro alacak.

Olivier Giroud 'nun 12 milyon ettiği, Eden Hazard için bütün dev kulüblerin talip olmalarına rağmen 35 milyon ettiği bir futbol piyasasında her sezon 8-9 gol atan yaşını başını almış olan bir futbolcuya bir kulübün bu kadar para vermesi için ya aklının olmaması lazım, yada Nasser Al-Khelaifi gibi muslukdan akması lazım.

Aslında bizide alakadar etmez adam Futbol Menajerlik oyunu oynuyor ve egosunu tatmin ediyor. Nasser Al-Khelaïfi 'nin Lavezzi ile yetinmeyeceğini forvet hattına Pato,Higuain gibi hamleleri yapası muhtemel gibi duruyor.

1 yorum:

{ Unknown } at: 8 Temmuz 2012 18:07 dedi ki...

Bloglar Listesi üyesi olduğunuz için, Blog Rehber tanıtım sayfanızı hazırladık.
Lütfen bir göz atarak; a) değişiklik isteklerinizi b) bulunduğu kategorisi yanlış ise c) olması gereken başka kategoriler var ise c) mevcut kategoriler uymuyor ise önerdiğiniz kategori adını bildirmeniz halinde talepleriniz yerine getirilecektir.

Ayrıca:

Bloglar Listesinde yer alan isimlerin bazıları, Blog Star Seçmelerinde önerilen blogların isimleri olduğundan ve listeye otomatik alındıklarından dolayı, şu soruyu da sormak gereği duyuyoruz:
Listeden ve/ya tanıtım sayfalarından kaldırılma talebiniz var ise onu da bildirin lütfen.

Tanıtım sayfanıza girmek için:
link: http://blogmuhtar.tk/ veya http://mahallemizinsakinleri.blogspot.com/
burada SPOR BLOGLARI sekmesine geçerseniz burada Futbol Blogları listesinde blog adınız bulacaksınız.
Onaylarınızdan sonra, bu tanıtım sayfaları, ulaşım kolaylığı için, Bloglar listesine bağlanacaktır.

Bu noktadan sonra kategorileri tekrar değiştirmek zor olacağından özellikle kategorileriniz konusunda bize bilgi vermenizi rica ederiz. Tekrarlıyorum: Eğer mevcut kategorilerden başka bir kategori olması gerekiryorsa bunu da bildirin yeni bir kategori açalım.
Sayfa içeriğini, arzu ettiğiniz her zaman güncelleyebilir ve değiştirebilirsiniz..

Şimdiden teşekkürler

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine