Gümüşhanespor Yeni Logosuna Hayır



Gümüşhanespor Yeni Logosuna Hayır
1994-95 futbol sezonunda  Emniyetspor adıyla 3.Lige çıkma başarısını gösterdi.
Aydın Doğan'ın desteklerinden dolayı, Yönetim kurulunun aldığı kararla onursal başkanlığa  Aydın Doğan  getirildi .Takımın ismide  Gümüşhane Doğanspor  olarak değiştirildi.
Logo olarak futbol topunun üzerinde  duran Doğan kabul edildi (Aydın Doğan'ın takım ismi ve logo hakkında hiç bir isteği olmamıştı ).
1997-98 futbol Sezonu Gümüşhane Doğanspor ,Onursal Başkanı  Aydın Doğan'ın büyük gayretleriyle 2.lige çıkmayı başardı. Ayrıca aynı sezon  Türkiye kupasında  eşleştiği Aydınspor, Erzincanspor, Orduspor, Erzurumspor ve Kartalspor gibi takımları eleme başarısı gösterip altıncı turda Kocaelispor  ile  karşılaştı .
ilk kez  Gümüşhaneliler bir 1.lig  takımını izleme sansını yakalamıştı...
2001-2002 futbol sezonunda 2.Lig A kategorisinde (şuan ki ismi ile Bank ASYA'da) mücadele  etmiş ve Ligde kalmayı başarımıştı.
2002-2003 sezonunda 2.lig A Kategorisinden düşen takımımız kademeli olarak 2.lig B Kategori ve sonrada 3.Lige düştü.
Selahattin KINALI (Trabzonspor), Mehmet YILMAZ (Trabzonspor) , Mutlu DERVİŞOĞLU(Adanaspor), Bülent Karaman (Gençlerbirliği) gibi futbolcuları bünyesinde bulundurdu ve gelişimlerine büyük katkı sağladı.
iki yıl önce Aydın Doğan desteğini geri çekince Doğan kelimesi çıkartılıp  Gümüşhanespor ismini aldı. (eyvallah buna kimsenin itirazı yok).
Bu sezonda kim hangi gerekçe ile yapmış bilmiyorum ama ilkokul çocuğunun kaleminden çıkmış gibi Paint'de yapılmış bir logo  kullanılmaya  başlanmış.
Tamam artık para yiyemiyorsunuz çok kızgınsız ama bari güzel birşey yaptırın . Gümüşhane halkına bunu layık görmeyin!!


0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine