Ligue1 1.Haftanın En iyi ve En Kötü 11'i



Haftanın Futbolcusu :  Lucho GONZALEZ   Transfer sezonunun  hakkinda en fazla söz ettiren futbolcularinda bir tanesiydi.Marsilya yönetimi satmak için çok uğraşdı . Malaga ve Fenerbahçe istenilen 13 milyonu vermeyince takımda kaldı(şimdilik).Sochaux maçında ellinden geleni yaptı ve güzel bir golle imza atdı.Haftanın en iyi futbolunu oynamadı ama bütün yaz satmak için uğraş veren bir takım için  tekmeye kafa sokmakdan kendini esirgememedi. mücadeleden hiç kaçmadıgı için , gözümde haftanın en iyisi oldu.


Haftanın Teknik Direktörü : Christian Gourcuff   
Lorient adına geçen yıla damga vuran  Amalfitano,Morel ve Gameiro gibi  futbolcularını kayıp etti ama oyuncu kayıp etsede, oyun felsefesini kayıp etmeyen bir takım yapan Cristian Gourcuff para sepen Paris deplasmında   3 puan çıkarmasını bildi.Pedrinho ve Coutadeur ilk maçda olumlu izlenim bırakdı .


Haftanın Takımı: Rennes 
Fransa Liginin en genç kadrosuna sahip olan Rennes ,Dijon karşısıda ki güzel futbolunu 5 golle süslediler.Féret defansif ve ofansif olarak çok iyi oynadı.Bir penalti kaçırdı .Birde gol atdı.yerinde bir transfer oldugunu ilk maçdan kanıtladı.Rennes adına sahadaki en iyi futbolcu  Montano oldu.


Haftanın En iyi 11'i


Haftanın En Kötü 11'i


2. Haftanın Programı:

13 Ağustos  Cumartesi
20h00 LORIENT - BORDEAUX 
20h00 LYON - AJACCIO
 20h00 RENNES - PARIS SG 
20h00 SAINT-ETIENNE - NANCY 
20h00 SOCHAUX - CAEN
 20h00 TOULOUSE - DIJON
 22h00 VALENCIENNES - BREST 

14 Ağustos Pazar 
18h00 AUXERRE - MARSILYA 
18h00 EVIAN TG - NICE 
22h00 LILLE - MONTPELLIER 

0 yorum:

 

Copyright © 2010 Turkusev Blogspot Fr, All Rights Reserved. Design by DZignine